Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.tackla.com/kauppa/tackla-avoimet/?___store=tackla_shop_fi
 

 

 

Tackla Pro on kansainvälinen urheilutuotteiden valmistaja ja maahantuoja, joka markkinoi tuotteita Tackla-toimintakonseptilla.

Tacklan keskeisiä kilpailuvaltteja ovat alan huippua edustava tuotekehitys, laaja kansainvälinen kokemus ja innovatiivinen sähköinen tilausjärjestelmä. Erityisesti seura-asujen vaativa graafinen suunnittelu, ympäri maailmaa sijaitsevat asiakkaat ja jatkuvasti päivittyvät tilaustiedot vaativat tehokasta palvelujärjestelmää.

Olemme Joman virallinen maahantuoja. Toimitamme Joman urheiluvaatteita ja -jalkineita moneen urheilulajiin kuten jalkapalloon, sisäpeleihin, juoksuun, tennikseen, fitness, ym. lajeihin. Mallisto sisältää myös vapaa-ajan vaatetuksen.

Edustamme myös useita muita tuotemerkkejä, joista tarjoamme yrityksille erilaisiin tarkoituksiin tekstiilit, liikelahjat ja merkkaukset.

Tarjoamme sinulle laajan, korkealaatuisen ja nykyaikaisen tuotemalliston, vahvat brändit sekä valmiin toimintakonseptin perehdytyksineen. Asiakkainamme on monipuolisesti yritykset, vähittäismyyntiliikkeet, seurat ja yhteisöt.

Voit tulla meille töihin yrittäjäsuhteella tai voimme neuvotella myös palkkauksesta. Ansiot muodostuvat myyntiin perustuvasta palkkiosta. Työpisteesi sijaitsee uudessa Lappeenrannan toimipisteessä.

Odotamme sinulta kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa, nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa, vahvaa myynnillistä työotetta ja -asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito on välttämätön.

Voit tulla meille töihin yrittäjäsuhteella tai voimme neuvotella myös palkkauksesta. Ansiot muodostuvat myyntiin perustuvasta palkkiosta. Työpisteesi sijaitsee uudessa Lappeenrannan toimipisteessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Petri Nylund 0500 252 744 arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Mikäli koet soveltuvasi tehtävään, jätäthän hakemuksesi 15.12.2018 mennessä osoitteeseen petri.nylund@tackla.com. Voit tutustua yritykseen myös Tackla Pro Oy:n verkkosivuilla tackla.com.

True jääkiekko- ja maalivahdinmailat
Tackla Zone II Alusasu Unisex
Tackla Breezer Jääkiekkohousut
Tackla 5000X ProZone Jääkiekkohanskat
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to top