Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.tackla.com/kauppa/ramonedge-tackla-center.html

RamonEdge Skate Sharpening - Luistimien Teroitus

SKATE SHARPENING SERVICES - RAMONEDGE BLADES IN NHL, KHL, ELITE LEAGUES - NEW BLADES AND PLASTICS - MOLDING SERVICES FOR BLADES

 

INFO

TEROITUS.MATILAINEN@GMAIL.COM

GSM: 0405067547

Location:

Tackla Center Helsinki

 

RamonEdge:

“Perfection On Ice” on parhaan suorituskyvyn mielentila, joka perustuu vahvaan itseluottamukseen. Me yhdistimme tietämyksemme jääkiekkoilijoiden tarpeista, fysiologiasta ja metallurgiasta, jotta sinä voisit keskittyä peliin ja antaa kaikkesi. RAMONEDGE-terien avulla sinäkin pystyt saavuttamaan parhaan suorituskykysi.

Teroita luistimesi laadukkaasti meillä. Teroituspalveluamme käyttävät kaiken tasoiset pelaajat harrastajasta ammattilaisiin. Autamme sinua löytämään parhaimman mahdollisen muotoilun ja teroituksen luistimiisi.

Kaudelle 2017-2018 tulossa uutena pelaajasopimus, terientestausta. Kysy lisää ennen kauden alkua!!

 

RAMONEDGE TERÄT 

RamonEdgen teriin luottavat useat pelaajat NHL, KHL ja Liiga jäillä. Tallipelaajiamme ovat mm. Jori Lehterä, Sami Vatanen, Leo Komarov, Mikael Granlund, Joel Armia… RamonEdgen terät ovat yhteensopivia seuraavien luistinvalmistajien kanssa: Bauer®, CCM®, Reebok®, Graf® ja Easton® Hanki omat RamonEdgen terät Tackla Center Helsingistä.

 

TERIEN JA MUOVIEN VAIHDOT 

Vaihdamme luistimiisi muovit ja terät sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää tai tule paikan päälle keskustelemaan.

 

VAHATEROITUS JA OLASTEROITUS 

Terät ovat tärkein työväline pelaajalle. Teroitamme jokaisen luistinparin käyttäen vahaa apuna, tämä antaa terälle lisää sitkeyttä. Näin terä pysyy terävänä pidempään. Tasaisen pohjan ansiosta myös kitka pienenee ja luisto paranee. Meiltä myös OLAS-teroitukset, kysy lisää.

 

TEROITUS- JA MUOTOILUPALVELU 

Terät ovat otteesi jäähän, ne antavat nopeutesi ja voimasi, mutta ennen kaikkea itseluottamuksen kaikissa olosuhteissa. Muotoilemme pelaajien ja maalivahtien teriä. 

 

VIERAILE SIVUSTOLLA Pikkasen Terävämpi

http://www.pikkasenteravampi.fi

True jääkiekko- ja maalivahdinmailat
Tackla Zone II Alusasu Unisex
Tackla Breezer Jääkiekkohousut
Tackla 5000X ProZone Jääkiekkohanskat
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to top