Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.tackla.com/kauppa/etusivu/iron-gym-treenipallo-antiburst-65-cm-50050.html

Iron Gym Treenipallo Antiburst 65 cm

Tuotekoodi: 50050
Kuvaus
MAKSIMOI KESKIKEHON VAHVUUS!
IRON GYM® treenipallo edistää notkeutta, ryhtiä, koordinointia sekä tasapainoa. Parempi selkälihasten tasapaino ja lihasten hallinta joka päälihasryhmässä. IRON GYM® treenipallo on ideaalinen koko kehon tasapainotukseen ja venytykseen.

IRON GYM® treenipallo on välttämätön kuntoiluväline kotiin. Treenipalloa käyttää miljoonat kuntoilijat ympäri maailmaa. Sitä voi käyttää tasapainottamaan ja vahvistamaan keskikehoa, jalkoja, pakaroita, käsiä ja koko kehoa.

Koska treenipallo aktivoi myös syviä lihaksia sen muodon ja epävakauden ansiosta, se haastaa keskikehon lihakset jokaisella harjoituksella vahvistaen ja korjaten kaikkia lihaksia.

MONIPUOLINEN FITNESS-VÄLINE
Treenipallo käytettynä yhdessä käsipainojen kanssa haastaa kehon keskiosan ja lihakset, joilla haetaan tasapainoa aktivoiden myös sisemmät lihakset.

Toisinaan treenipallolla korvataan toimistotuoli, mikä auttaa korjaamaan ryhtiä ja vahvistamaan vitaalisia keskikehon lihaksia samalla kun istut.

Treenipallo asianmukaisella ohjeistuksella käytettynä on myös oiva lasten treeniin leikin muodossa edistäen tasapainoa ja ryhtiä sekä vahvistaen keskikehon lihaksia.

Soveltuu joka tason harjoitteluun!

TURVALLISUUS
Alkuperäinen IRON GYM -tuote!
Erikoisvahva rakenne on kestävä estäen puhkeamista ja rikkoutumista.

MYYNTIPAKKAUS
IRON GYM treenipallo 65 cm –: ideaalinen 166 –: 185 cm pitkille käyttäjille
Pumppu
Ominaisuudet
Myyntiyksikkö kpl
Malli kpl

Saatavuus: Heti varastosta 8 kpl, toimitusaika muutoin 5 päivää

Hinta:  17,95 €
Tackla Sgueeze Alasuojahousut

 

Back to top