Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.tackla.com/kauppa/cross-adventure-nastakenka-talvikenka-unisex-53643.html

Cross Adventure Nastakenkä Talvikenkä Unisex

Tuotekoodi: 53643
Kuvaus
Cross Adventure nastakengät sopivat kaikenlaiseen ulkoiluun liukkailla ja kylmillä keleillä. Kevyet nastakengät antavat varmuutta talviseen kävelylenkkiin, ne soveltuvat myös juoksuun.

Cross Adventure nastakengässä on erikoisnastoitettu pohja, johon on kiinnitetty 15 erikoiskovaa Volframi-nastaa sekä 19 kuminastaa. Volframi-nastat pureutuvat tehokkaasti jäähän antaen pitoa ja turvaa jäällä ja lumella liikkumiseen, mutta myös kestävät kulutusta tavallista nastaa paremmin pidentäen kengän käyttöikää. Pohjakuvioinnin pitoa lisäävät lamellit parantavat nastojen tehoa entisestään.

Cross Adventure nastakenkä on myös mukava ja lämmin jalassa. Käyttömukavuutta lisäävät Phylon-välipohja, joka vaimentaa hyvin iskuja ja tekee liikkumisesta kevyttä ja joustavaa sekä Eva-sisäpohjallinen, joka tuo lisämukavuutta ja pehmeyttä myös kovalla alustalla liikkuessa. Jalka pysyy lämpimänä pehmeän lammasturkisvuoren ansiosta.

Kengän valmistusmateriaaleissa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen, vedenpitävyyteen sekä kestävyyteen. Kenkien päällinen on kestävää ja hengittävää Softshelliä. Lisäksi kengän kärki, kanta sekä molemmat sivut on vahvistettu vettä ja naarmuja kestävillä PU-vahvikkeilla. Pohja on talvikäyttöön soveltuvaa aitoa kumia.

Cross adventure nastakenkä sopii sekä miehille että naisille ja on suunniteltu erityisesti suomalaiseen jalkaan. Mukava kaksiväriset lisänauhat.
Ominaisuudet
Myyntiyksikkö kpl

Valitse haluamasi määrät ja laita tuotteet ostoskoriin

 1. Koko
  Saatavuus
  Hinta
  Määrä
 2. 37
  1
  Hinta:  159,00 €
 3. 38
  1
  Hinta:  159,00 €
 4. 41
  1
  Hinta:  159,00 €
 5. 42
  1
  Hinta:  159,00 €
 6. 43
  1
  Hinta:  159,00 €
True jääkiekko- ja maalivahdinmailat
Tackla Zone II Alusasu Unisex
Tackla Breezer Jääkiekkohousut
Tackla 5000X ProZone Jääkiekkohanskat
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to top